Informasjonsbrev LMS                                     desember 2018

Vi går inn i den første vintermåneden og det er ganske så kaldt vær. Mange mangler votter på skolen, så husk at det er kaldt å være ute uten votter – og merk vottene med navn slik at det er lettere å finne dem igjen.

Hver mandag i desember har vi felles adventssamling. Da leser vi fra en bok, synger sanger og tenner adventslys. Begge grupper har også adventskalender som de trekker hver dag i desember.

Den dagen vi har juleverksted er det lurt å ha på klær som man ikke er så redd for å søle litt på. Eventuelt kan man ta med seg en maleskjorte e.l. som kan beskytte klærne.

I ukene i desember kommer vi til å øve en del på sanger, danser og tekst til adventsfesten. Det er fint om sangene også øves på hjemme. Hvis man vil, kan man logge seg på nettsiden www.korarti.no . Brukernavnet vårt er Land, og passordet er nWI4. Vi forventer at alle kommer på adventsfesten, og at de som eventuelt ikke gjør det gir beskjed i god tid pga øving.

Vi er invitert på sjakkturnering fredag 7. desember på Fryal skole. Mer informasjon om hvem som reiser dit vil bli gitt til de det gjelder.

På Luciadagen går gruppe 1 og barnehagen Lucia på Landaasen. Fint om alle som har tar med hvite klær/skjorler/skjorter e.l. senest dagen før, slik at vi vet at vi har nok utstyr. Vi har lys til alle.

Vi er invitert på skolegudstjeneste tirsdag 18. desember. De som ønsker et alternativt opplegg på skolen istedenfor å delta i kirken må gi beskjed til kontaktlærer om dette.

 

Viktige datoer i oktober:

Mandag 3. desember – Folkeakademiet arrangerer en forestilling for barnehagen og 1.-2. trinn kl. 13.00

Tirsdag 4. desember – Juleverksted hele dagen

Fredag 7. desember – sjakkturnering

Tirsdag 11 desember – Morgensamling kl. 09.30. Barnehagen har ansvaret for denne morgensamlingen.

Torsdag 13. desember – Gruppe 1 går Lucia på Unicare rehabiliteringssenter (Landaasen)

Tirsdag 18. desember – Julegudstjeneste kl. 09.00.

Tirsdag 18. desember - Adventsfest for barnehagen og skolen kl. 17.00. Egen invitasjon kommer.

Onsdag 19. desember – siste skoledag før jul, og vi slutter skoledagen kl. 12.00. Vi gir beskjed til drosjene.

 

Første dag etter jul er torsdag 3. januar.

Hilsen personalet