Informasjonsbrev LMS                                 juni 2019

Vi har 3 uker igjen av skoleåret, men det er mye som skal skje i ukene fremover. Først og fremst skal vi forberede 10-årsjubileet vårt, og det blir litt praktiske ting som skal ordnes, øve på sanger og danser. Vi minner om at alle foresatte skal ha med seg kake på fat og en premie til loddsalg. Det er også lurt med kontanter til loddsalg og salg av brus. Vi mangler fortsatt en del påmeldinger, så ta kontakt hvis du har glemt dette.

Allerede tirsdag 4. juni drar gruppe 2 til Hov på friidrettsdag. De må ha treningsklær og joggesko, samt mat og drikke med seg.

Elevene fra og med 2. trinn gjennomfører matematikk-kartlegging nå i mai/juni. Alle får som vanlig med seg årsevaluering hjem før ferien. Hvis dere lurer på noe rundt dette kan dere ta kontakt med kontaktlærer.

Fredag 7. juni er det aktivitetsdag på skolen. Det blir LMeSternes mester, hvor elevene skal konkurrere i aktiviteter inspirert fra TV-serien Mesternes Mester. Alle må ha klær og sko til å være ute.

Onsdag 12. juni reiser 6. og 7. trinn til Tusenfryd. Anders og Unn Silje kjører elevene, med avreise kl. 8.15 fra skolen. Vi er tilbake ca. kl. 18.30. Vi tar kontakt da vi nærmer oss. FAU spanderer ett måltid på Tusenfryd. Skolen dekker transport og inngang. De kan godt ta med seg en sekk med litt drikke/mat/frukt til bilturen. Det er lov med mobiltelefoner, men ikke nødvendig. Det er også lov å ta med lommepenger, maks 200 kroner. Ta på klær etter vær. Hvis det er noe dere lurer på kan dere kontakte Unn Silje på tlf.: 95156443 eller Anders tlf.: 92022531. Hvis noen ikke ønsker å være med på turen, kan de ha vanlig skoledag, men må da gi beskjed så snart som mulig.

Siste skoledag har vi tradisjon på å ha vannkrig. Det er lov å ha med vannpistoler e.l. hjemmefra. Det er lurt med skiftetøy! De som ikke vil være med på vannkrigen får slippe dette. Husk også å tømme garderoben og se i gjenglemtkurven før sommerferien. Siste skoledag er skolen ferdig kl. 12.00.

Første skoledag etter sommerferien er mandag 19. august.

Viktige datoer i juni:

4. juni – Morgensamling kl. 9.30 (barnehagen har ansvaret for denne samlingen)

4. juni – Friidrettsdag gr. 2

7. juni – Aktivitetsdag/LMeSternes Mester

10. juni – fri (2. pinsedag)

12. juni – Tusenfryd 6. og 7. trinn

17. juni – 7. trinnselever som skal starte på Søndre Land Ungdomsskole skal på besøksdag

19. juni – Sommeravslutning/10-års jubileum

Personalet ønsker alle en fin sommer!