Informasjonsbrev LMS                                     november 2018

I skrivende stund kan det se ut som vinteren er kommet. I den anledning er det selvsagt viktig med gode klær og sko. Elevene er ute minste 1 time hver dag, og de leker best når de slipper å være kalde og våte. Husk også skiftetøy (spesielt gruppe 2 har lite skiftetøy liggende på skolen). Hver gang dere har anledning er det lurt å ta turen innom skolen og se over hva de har liggende i garderoben.

Vi anbefaler å bruke joggesko/tøysko eller lignende til innesko. De sitter godt på bena og kan også brukes i gymtimene. Alle trenger et par joggesko e.l. den dagen de har gym uansett.

Skolen ønsker seg et lite lager av skisko, ski og staver. Hvis noe har noe liggende som de har vokst ifra og kan tenke seg å gi til skolen blir vi veldig glade for det.

Det er gruppe 1 som har ansvaret for morgensamlingen denne måneden. Alle foresatte, søsken eller andre er velkomne til å delta på morgensamlingen. Det blir servert kaffe/te på kjøkkenet før samlingen for de som ønsker. Dette er tenkt som et møtested for foresatte, slik at dere også kan bli litt bedre kjent.

Hele uke 47 har vi leseuke. Det blir ulike lese- og skriveaktiviteter hele uka. For mer utfyllende informasjon følg med på ukeoversiktene, da detaljene ikke er planlagt enda.

Vi har nå tatt i bruk Transponder Meldingsbok. Vi anbefaler å laste ned appen som heter Transponder Meldingsbok – merk at det er en annen enn den vi startet med i høst, som heter Transponder sms. Man kan også logge seg på nettsiden: https://www.transponder.no/ Ta kontakt med Unn Silje hvis dere har problemer med pålogging. Dette skal erstatte sms til lærernes privattelefoner og meldingsboken i sekken.

Viktige datoer i oktober:

Tirsdag 6. november – Morgensamling kl. 09.00.

Onsdag 14. november – «Kickass», Odnes skole for 7. trinn (Den kulturelle skolesekken)

Fredag 16. november – Bokbussen kommer, utlån av bøker

Fra 19. til 23. november – Leseuke!

Hilsen personalet