Informasjonsbrev LMS                                 august 2019

Vel møtt til et nytt skoleår! Alle møter oppå på skolen kl. 8.30 første skoledag. Alle vil bli ropt opp ute, og fordelt på gruppene. Alle trenger sekk og innesko på skolen. Vi bruker ikke penal og de trenger ikke ha med mat/niste. Ellers er det viktig at alle har støvler og regntøy de dagene det er vær som krever det, samt skiftetøy liggende i kurvene i garderoben.

Alle blir tilsendt oppdatert foresatteinfo første skoledag på mail. Nye elever får den utdelt på papir (hvis andre også ønsker det, kan de bare ta kontakt). Der har vi samlet veldig mye informasjon som er nyttig å ha gjennom skoleåret, som timeplaner, kontaktinformasjon og oversikt over kontaktlærere. Alle må lese gjennom den, men det er bare å spørre hvis dere lurer på noe. Alle får også en mappe som skal ligge i sekken, og der vil vi etter hvert legge informasjon, planer og lekser. Vi har ingen lekseplan de første to ukene.

Svømming i høst gjelder for gruppe 2, mens gruppe 1 svømmer etter nyttår. Vi har fått beskjed om at svømmehallen skal åpne i uke 36.

Første skoleuke er det stort fokus på rutiner og regler, samt å få gruppene og elevene til å bli kjent og fungere sammen. Førskolebarna og fadderne har også en del tid sammen til å bli godt kjent.

Torsdag første skoleuke har vi vår tradisjonelle topptur til Venholen. Det er viktig med gode sko og klær etter været, da det er et godt stykke å gå. Hvis det er regn, kan det være vått å gå i skogen. Det er også lurt å ha en sekk med drikkeflaske/sitteunderlag og noe til å plukke blåbær i. Vi griller lunsj på toppen.

Alle får et påmeldingsskjema til skolens kultur-tilbud (gitar og dans). Denne må leveres tilbake i løpet av første skoleuke. Oppstart uke 36. Påmelding til leksehjelp, for de som ønsker, gjøres til Unn Silje så snart som mulig. Den vil antagelig være mandag etter skoletid, og er sånn sett ikke aktuelt for elever som er avhengig av taxi hjem fra skolen. De som har buss til Dokka/Snertingdal, kan eventuelt delta på første halvtimen av leksehjelp hvis ønskelig.

  Viktige datoer i august:

Mandag 19. august – Første skoledag

Torsdag 22. august – Tur til Venholen

Fredag 30. august – Bokbussen kommer. De som har bøker de har glemt å levere må ta med disse.

 NB! Merk dere tidspunkt for høstens foreldremøte - Onsdag 18. september kl. 18.00-19.30!

 

Hilsen personalet!