Informasjonsbrev LMS                                    januar 2018

Velkommen tilbake på skolen. Vi håper alle har hatt en fin ferie.

Vi starter opp året med fokus på oppstart og trivsel. Vi skal ha hemmelige venner og spennende aktiviteter med temaet samarbeid og sosial læring. Det vil også bli en felles spill-time for alle, fredag 11. januar.

Vi er også heldig å starte året med et astro-show, med Norges ledende på området – Knut Jørgen Røed Ødegård. Dette gleder vi oss stort til! Hvis noen vil se mer om dette kan du se på nettsiden: http://www.astroevents.no/out_of_space_skoler.html

Vi gjør noen endringer på timeplanen nå etter jul, dette innebærer at det er gruppe 1 som reiser på svømming hver onsdag dette halvåret. De trenger å ha med badetøy, badehette og håndkle. De aller fleste blir litt sulte etter de har svømt, så vi anbefaler at de har med litt mat og drikke da det er svømming. Husk at elevene ikke kan ha med mat med spor av peanøtter (vær obs på brød, kornblandinger, kjeks osv.).

Vi ønsker at elevene i gruppe 2 skal få litt mer tid til mat og helse nå i vår. Dette foregår på fredager. Vi ønsker derfor å ha uteskole for hele skolen mandager etter lunsj. Det vil variere hvordan vi deler opp elevene denne økta, men følg med på ukeoversiktene for mer info om aktivitetene de skal ha. Som alle andre dager i uken er det viktigste at de har gode, varme klær med seg. Mandag 7. januar blir det felles aking.

I løpet av januar blir det en felles skøytedag. Mer informasjon om dette kommer da vi har fått bekreftet tid i Fjellhallen.

Viktige datoer i januar:

Tirsdag 8. januar – Astro-show med Knut Jørgen Røed Ødegård og Anne Mette Sannes

Hilsen personalet